Remake Residentu 2 bude mít dvě dema
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Residentu 2 bude mít dvě dema

Remake Residentu 2 bude mít dvě dema

David Plecháček

David Plecháček

27. 11. 2018 12:49 6
Reklama

Days Gone, Ghost of Tsushima, The Last of Us: Part II nebo Death Stranding. Asi víte, co mají všechny tyto hry společného. Všechny patří mezi ty nejočekávanější tituly příštích let, a všechny jsou exkluzivně od Sony a její konzoli PlayStation. Velkou čtyřku bychom ale mohli rozšířit ještě o jednu hru. Remake Resident Evilu by se ve společnosti takových projektů rozhodně neztratil, jen už bohužel dávno spojení série exkluzivně s PlayStationem neplatí. 

Navíc se jedná o hru, která vychází z výše zmíněných titulů nejdříve. Na pulty obchodů dorazí už 15. ledna 2019, takže ani ne za dva měsíce. A v vzhledem k tomu, o jak velkou hru se jedná, se o ní zase tolik nemluví. Na druhou stranu, Capcom ví, jak udělat pořádnou reklamu. Zdá se totiž, že stejně jako Resi7 dostane i remake druhého dílu demo. Kdy? Hovoří se obecně o prosinci, ale ten už je za rohem.

Informace se objevila na Twitteru od uživatele Anthony_Robert, jehož účet je sice nový a není důvod mu příliš důvěřovat, na druhou stranu se na něm objevily záběry z devkitu přímo ze hry. Kromě nich se objevily i dva screenshoty, na nichž je patrné, že existuje verze, jejíž součástí je demo s Leonem a demo s Claire.

Pokud čekáte, že Anthony_Robert dostal ban, tak překvapivě zatím ne, jelikož se stal účet soukromým a tak k němu nemají ostatní lidé přístup. V každém případě ale není důvod nevěřit, že veškeré informace, které stačil zveřejnit, jsou pravdivé. Zbývá otázka – máte radost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama