Ghost of a Tale vyjde na konzole v únoru
i Zdroj: SeithCG
Novinka Ghost of a Tale vyjde na konzole v únoru

Ghost of a Tale vyjde na konzole v únoru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 11. 2018 10:48 2
Reklama

Ghost of a Tale je RPG od studia SeithCG, které vyšlo na jaře letošního roku v early accessu. Nyní už je ale dostupná v plné verzi. O konzolových verzích se mluvilo již dříve a dle předchozích reportů jsme se jich měli dočkat ještě do konce letošního roku. Vývojáři ale na dokončení potřebují trochu více času, takže jak na PlayStation 4, tak na Xbox One se Ghost of a Tale dostane až v únoru příštího roku.

Krom potřebného času na vývoj je tady ještě jeden důvod k odkladu. Prý se chtěli vyhnout sezóně, kdy vychází jedna velká hra za druhou. Pak nám ale nedává smysl, proč si k vydání zvolili právě únor, když právě v tu dobu bude vycházet hned několik AAA titulů. Hry jako Crackdown 3, Dirt Rally 2.0, Metro: Exodus nebo Anthem bezesporu zastíní příchod Ghost of a Tale. Snad alespoň na indie scéně budou mít volný prostor.

Vývojáři také byli dotázáni ohledně verze pro konzoli Nintendo Switch. Na to jen řekli, že ještě nepřišel ten správný čas. “Budeme o tom mluvit, až budou dořešené všechny podrobnosti.” I na Switch se tedy Ghost of a Tale chystá, jen to bude ještě o něco později než na konkurenční konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama