Siege vyvolává vlnu nevole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege vyvolává vlnu nevole

Siege vyvolává vlnu nevole

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 11. 2018 16:57 2
Reklama

Okolo Tom Clancy's Rainbow Six Siege se toho i tři roky po vydání pořád dost děje. Za chvíli bude vycházet nejnovější update Wind Bastion, avšak to není vše. Nedávno totiž Ubisoft dospěl k rozhodnutí, že některé mapy upraví, aby nebyly tolik kontroverzní. No, kontroverzní, šlo především o vyobrazení hazardu, nebo sexu. To samé se týká i takových maličkostí, jako jsou lebky a krev.

Toto všechno mělo totiž být především z důvodu příhodu hry na čínský trh ze hry odstraněno právě s příchodem Wind Bastion. Jak se ale zdá, samotní hráči s tím ale úplně nesouhlasí, a tak se zvedla vlna kritiky, která nakonec vedla až k tomu, že francouzský gigant ze svého prvotního záměru ustoupil. V příspěvku na blogu zmiňuje, že „naše komunita vyjádřila obavy“ a tedy po týdnu, ve kterém se zaměřili na „hledání řešení“, se rozhodli vrátit hru do původní podoby.

Tým požádal hráče, aby byli trpěliví. Je totiž možné, že s příchodem plánovaného rozšíření nebude vše zcela při starém. „Všechny změny v rámci našich schopností pečlivě odstraníme. Doufejme, že tak učiníme s tím nejnižším možným dopadem na stabilitu a datum vydání updatu“, říká vedení Ubisoftu. Vývojáři totiž prý nemají dost času na prověření stability a vychytáni všech chyb, takže se hráčům předem omlouvají za možné potíže.

Bohužel rozhodnutí k upravení hry vyvolalo na Steamu vlnu nevole, a tak tam i poslední recenze nejsou zcela kladné, i když hra si v minulosti vysluhovala převážně pozitivní reakce. Pokud tedy vše půjde jak má, mělo by toto rozšíření dorazit ještě letos, konkrétně 4. prosince, a tyto nechvalně přijaté změny se v něm nakonec nacházet nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama