No Man’s Sky odhaluje nový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man’s Sky odhaluje nový update

No Man’s Sky odhaluje nový update

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 11. 2018 11:10 3
Reklama

Po posledních aktualizacích se ze hry No Man’s Sky konečně stává to, čím měla být už při jejím vydání v roce 2016. Dnes byl představen další update jménem Visions. Vývojáři z HelloGames ho možná ještě představit nechtěli, ale neměli na výběr, když fanoušci na jejich YouTube kanále našli nezařazený trailer.

Zatímco v posledním přídavku The Abyss jsme zkoumali podmořský svět, Visions se budou týkat celého prostředí. Vývojáři cílí na to, aby planety byly ještě rozmanitější. Po updatu tak najdete ve hře 5 nových biomů, větší množství fauny a samozřejmě nesmí chybět ani všemožná stvoření.

Aby se tak často nestávalo, že narazíte na podobně vypadající planety, tak do hry přijde širší barevná paleta. I terén by měl mít více variant. To se týká také nebe a atmosféry jednotlivých planet. Dočkáme se nových fosilních zdrojů, kvůli kterým se musíte dostat hluboko pod povrch. Mimozemskou technologii pak také můžete ještě následně využít a nechybí ani zcela nové suroviny a artefakty.

V rámci celosvětové komunity pak budou hráči plnit mise. Jejich obsah jsme se zatím nedozvěděli. Pokud se vyžíváte ve stavbě základen, tak budete mít k dispozici několik nových stavebních prvků. Zatím nevíme, kdy se tohle všechno do hry dostane, ale jestli na to vývojáři půjdou stejně jako s předchozími updaty, mělo by to být během několika týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama