Smite pravděpodobně míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Smite pravděpodobně míří na Switch

Smite pravděpodobně míří na Switch

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 11. 2018 10:10
Reklama

V poslední době snad nebyl jediný týden, kdy bychom nepsali alespoň o jedné hře, která se chystá na Nintendo Switch. Tentokrát přišla na řadu MOBA záležitost Smite od Hi-Rez Studios. Na nové platformě by také měla mimo jiné poskytovat možnost cross-playe. Že by Sony i v tomto případě pootevřelo své brány?

Oficiálně to zatím potvrzené není. Informace pocházejí pouze od dataminerů, kterým se z posledního patche podařilo vydolovat cosi jménem Switch Founder’s Pack. Nebude to první hra, kterou od tohoto studia na Switchi uvidíme. Už nějaký ten pátek si na něm můžete zahrát střílečku Paladins.

Nebude to první free-to-play MOBA hra, kterou na Nintendu Switch najdete. Před pár měsíci tam totiž vyšla Arena of Valor, což je v podstatě mobilní verze League of Legends. Smite je ale unikátní tím, že se na něj nekoukáte z vrchu, ale kamera je posazena za záda postavy. S third-person pohledem později přišel i Paragon od Epic Games, ale s tím to úplně nevyšlo.

Pokud opravdu se hrou přijde i cross-play, budete si na Switchi moci zahrát s hráči na PC, Xboxu One i PlayStationu 4. Nejdřív ale musí přijít oficiální oznámení přímo od Hi-Rez Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama