Vychází motorkářská plošinovka Steel Rats
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází motorkářská plošinovka Steel Rats

Vychází motorkářská plošinovka Steel Rats

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 11. 2018 12:59
Reklama

Motorkářské gangy jsou pro vývojáře vděčným tématem. Vzpomenout můžeme třeba na povedený datadisk The Lost and Damned ke čtvrtému GTA. I v pátém dílu se tato tematika objevuje. Nedávno dokonce vyšlo Road Redemption, v němž jsou potyčky na ocelových ořích hlavním motivem. A to není vše.

Také hra od polských vývojářů ze studia Tate Multimedia těží z výše popsaného námětu. Titul Steel Rats se taktéž může pochlubit vysokooktanovou akcí na dvou kolech. Nejedná se ale o 3D akci, nýbrž 2,5D plošinovku.

Hra vypráví příběh motorkářského gangu, jehož cílem je zachránit Coastal City. Město trpí pod nadvládou zlých robotů. Jaký mají plán? Vcelku jednoduchý – jezdit po městě a rozbíjet věci. Je asi jasné, že příběh je v tomto případě až na druhém, možná na třetím místě. Hráč má k dispozici čtyři hratelné postavy, s nimiž může provádět nejrůznější kaskadérské kousky a sem tam poslat k zemi otravného robota.

Studio Tate Multimedia má za sebou menší tituly pro handheldy (PS Vita, 3DS), mezi nimi mimo jiné sérii Urban Trial, jejíž poslední díl vydali také na Nintendo Switch. Urban Trial se nápadně podobá hrám série Trials, s motorkami tedy vývojáři už nějaké ty zkušenosti mají. Steel Rats jsou pokusem uspět na velkých konzolích, uvidíme, zda se jim to podaří. Hra je již nyní k dispozici na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama