Phoenix Point v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phoenix Point v novém traileru

Phoenix Point v novém traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 11. 2018 16:58
Reklama

Studio Snapshot Games se v roce 2015 blýsklo skvěle přijatým tahovým RPG Chaos Reborn, remakem Chaos: The Battle of Wizards z roku 1985, na jehož vývoji se výrazně podíleli fanoušci formou příspěvků na Kickstarteru. I s dalším počinem se bulharští vývojáři obrátili na pomoc komunity, tentokrát na platformě Fig, kde minulý rok vybrali více než tři čtvrtě milionu dolarů.

Díky penězům z crowdfundingu se autoři mohli naplno ponořit do vývoje své další hry s názvem Phoenix Point, ze které si dnes můžeme prohlédnout nový trailer. Tahová strategie, jejíž vývoj je vedený samotným Julianem Gollopem, autorem původního X-COMu, měla původně vyjít už letos, ale byla odložena na léto příštího roku za účelem vyladění veškerého přislíbeného obsahu.

Pokud už se nemůžete Phoenix Point dočkat, máte možnosti si hru pořídit v rámci early accessu. Luxury Digital Edition, opravňující k předběžnému přístupu ke hře, vás přijde na 50 eur, k dispozici je ale ještě několik vyšších edic. Zajímavostí je, že oproti Chaos Reborn se Phoenix Point dostane také na konzole, konkrétně Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama