Nové video představuje hlas z Man of Medan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video představuje hlas z Man of Medan

Nové video představuje hlas z Man of Medan

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2018 09:48
Reklama

Včera byl Halloween. Svátek všech dýní, kostýmů, strašidel a hororů. Nejedna hra se v těchto dnech chlubí speciálními eventy, počínaje Fortnite a Overwatch, konče samozřejmě hororovými hrami, které ke včerejšímu dni mají speciální vztah. A to ani ještě nemuseli vyjít. Třeba jako novinka od autorů Until Dawn.

Projekt nese jméno Dark Pictures Anthology, vzniká ve spolupráci s Bandai Namco, a i když nese s Until Dawn společné prvky, vydává se vlastní cestou. Především epizodickou cestou. Antologie bude obsahovat několik příběhů, tím prvním je Man of Medan. Na opuštěné lodi se toho skrývá víc, než kolik se na první pohled zdá, a další trailer nám napoví zase o něco víc.

Navíc představuje postavu, která nás jednotlivými příběhy bude provázet, tzv. kurátora. Toho sice nehraje dokonalý Peter Stormare, který si střihl průvodce populárního slasheru Dr. Hilla, nýbrž další charizmatická postava Pipa Torrense, kterého můžete znát například ze seriálů Preacher nebo The Crown.

Ten nás provede všemi příběhy, které by se měly značně lišit. Supermassive Games totiž už v minulosti přiznali, že se budou soustředit hned na několik subžánrů. Prý jich mají v hlavě až 39, což je úctyhodné číslo. Jestli se ale všechny dočkají svého příběhu zřejmé napoví už popularita výše zmíněného Man of Medan, na jehož další ukázku se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama