Ubisoft: The Divison 2 předčí Far Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft: The Divison 2 předčí Far Cry 5

Ubisoft: The Divison 2 předčí Far Cry 5

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 10. 2018 06:55 3
Reklama

Blížící se konec roku znamená krom jiného i různá ohlédnutí za uplynulými měsíci. S jedním takovým přišel i jeden z největších videoherních vydavatelů, Ubisoft. Ten se s námi podělil se zajímavými čísly ohledně svých některých titulů.

Ty popisují například to, že poslední díl ze série Assassin’s Creed – Odyssey – prodal 45 % všech kopií skrz digitální obchody. To potvrzuje trend letošního podzimu, kdy čím dál tím více zpráv mluví o tom, že kupování digitálních verzí začíná mít pomalu, ale jistě převahu nad těmi fyzickými. V tomto duchu se zatím mluvilo například o Marvel’s Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4 či FIFA 19. Odyssey tak pokračuje v nastolené cestě ostatních AAA titulů.

Další čísla se týkají již starších od francouzského vydavatele. Do týmové akce Rainbow Six: Siege se zapojilo čtyřicet milionů hráčů, do bojovky For Honor patnáct milionů. Ubisoft očekává hodně i od nadcházející The Division 2, prodejní čísla by mohla dokonce překonat i vysokou laťku nastavenou FPS Far Cry 5. Jak je vidno, Ubisoftu se daří a v této krasojízdě by vydavatel rád pokračoval i v nadcházejícím roce, kdy však nevyjde další Assassin’s Creed. Dojde opět řada na Watch Dogs? To bychom se měli dozvědět během nadcházejících měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama