Listopadové Games with Gold oznámeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Listopadové Games with Gold oznámeny

Listopadové Games with Gold oznámeny

Tomáš Poborský

Tomáš Poborský

30. 10. 2018 18:11 5
Reklama

Listopad je již za dveřmi, a proto nám dnes Microsoft oznámil listopadovou nabídku her z programu Xbox Games with Gold. Nabídka je opět velice zajímavá. 

Majitelé Xboxu One se tak v průběhu listopadu mohou těšit na  Battlefield 1. Jedná se tak o skvělou přležitost doplnit si knihovnu před vydáním nového dílu této série. Dále se mohou těšit hráči na arkádu Race the Sun, která bude k dispozici od 16. listopadu až do 15.prosince .

Majitelé Xboxu 360 se pak mohou těšit na první díl Assassins Creed, který bude k dispozici od 1. do 15. listopadu. Tento titul bude následující den 16. listopadu nahrazen titulem Dante’s Inferno, který bude k dispozici do konce měsíce. Tyto tituly si mohou užít i vlastníci konzole Xbox One v rámci zpětné kompatibility.

Všichni předplatitelé Gold členství pro Xbox One mají stále možnost si stáhnout tituly Overcooked a Victor Vran, které jsou dostupné až do 15. listopadu. Pro majitele obou konzolí je pak poslední šance stáhnout si titul Hitman: Blood Money, který je dostupný pouze do 31.října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama