Přivést Fallout 76 na Nintendo Switch nešlo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přivést Fallout 76 na Nintendo Switch nešlo

Přivést Fallout 76 na Nintendo Switch nešlo

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2018 11:57 1
Reklama

Historicky je to Ubisoft, který Nintendo dlouhodobě podporuje a zásobuje jeho konzole vlastními hrami. Ani Switch není výjimkou, počínaje Just Dance, přes Mario+Rabbids, až po aktuální Starlink: Battle for Atlas. Ale významnou roli hraje na Switchi i Bethesda, snad ještě významnější než francouzský vydavatel. Jak to vypadá s plány do budoucna?

V minulosti to byl Skyrim, Doom, ale třeba i Wolfenstein, který zvyšoval atraktivitu přenosné konzole. Z velkých značek by mohla Bethesda nabídnout i Fallout. A nemusela by sahat ani po starších dílech, jeden bude zanedlouho vycházet – Fallout 76. Jenže... má to háček. Pete Hines totiž prozradil, že ačkoliv se společnost snaží natlačit všechny hry na všechny platformy, kde to je možné, v případě Switche to tentokrát „nebylo proveditelné“.

„S jistotou vám mohu říct, že se o verzi pro Nintendo Switch bavíme s každými vývojáři, kteří mají nějaké plány do budoucna, protože nyní již víme, že je to funkční, zavedená platforma,“ řekl vice prezident marketingu na akci PAX Aus. „Pokud by na ní hra fungovala, chceme, aby na ní i vyšla.“ To, jak už ale víme, není případ Falloutu 76.

„Těšíme mě, že je Bethesda viděna jako third-party lídr co se týče podpory Nintenda Switch. Lidé kolem mě prochází a neustále říkají: 'Hej, na Switchi máte více her než ten či onen vydavatel.' Tím chci, aby Bethesda byla známá – jako společnost, která se nebojí riskovat,“ řekl. Jakožto určitou satisfakci Hines naznačil, že by na hybridní konzoli mohl vyjít další Wolfenstein. O něm ale víme až příliš málo.

Fallout 76 vychází už 14. listopadu, bohužel pouze na PC, Xboxu One a PlayStation 4. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz. Níže se můžete podívat na novou netradiční reklamu v podobě hraného traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama