Sledujte launch trailer Call of Cthulhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer Call of Cthulhu

Sledujte launch trailer Call of Cthulhu

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 10. 2018 13:52 3
Reklama

Velká část herního světa nyní žije vydáním Red Dead Redemption 2, ale jsou mezi námi i tací, kteří do nového westernového hitu od Rockstaru nemohou či nechtějí naskočit, třeba proto, že preferují hry, u nichž jim běhá mráz po zádech hrůzou. A právě ti by měli zpozornět, protože se blíží Call of Cthulhu: The Official Videogame a připomíná se launch trailerem.

Jak už název napovídá, jedná se o oficiální herní adaptaci stolního RPG od společnosti Chaosium, které je tu s námi už tři dekády. V roli soukromého detektiva Edwarda Pierce se vydáme vyšetřovat záhadu ostrova Darkwater poblíž Bostonu.

Pierce je alkoholik s temnou minulostí, který trpí PTSP a podivnými vizemi. Když je najat, aby prozkoumal záhadný požár, při němž lehlo popelem ostrovní sídlo a zemřela rodina Sarah Hawkinsové, nemá ani tušení, že se brzy začne zcela rozpadat jeho předsava o realitě a sny a noční můry se stanou skutečností.

Call of Cthulhu vychází 30. října na PC, PS4 a Xbox One. Můžete se těšit na recenzi od Davida Rozsívala, který hru už více než týden poctivě prozkoumává. Zakoupit ji lze v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama