Remake Spyra v launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Spyra v launch traileru

Remake Spyra v launch traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 10. 2018 10:42 10
Reklama

Poslední dobou se docela často stává, že launch trailery vycházejí ještě pár týdnů před samotným vydáním hry. Týká se to třeba nového Call of Duty, Red Dead Redemption 2 a nevyhnula se tomu ani předělávka trilogie Spyra. Původně měla hra vyjít už 21. září, ale nakonec se datum vydání přesunulo až na 13. listopad.

Spyro: Reignited Trilogy nabídne první tři díly ze série s fialovým dráčkem v hlavní roli. Stejně jako v případě předělávek Crashe Bandicoota byl i Spyro vytvořen znovu od základu. Musíme uznat, že ze zveřejněných záběrů vypadá opravdu parádně a bez problému obstojí i v konkurenci dnešních her.

Na rozdíl od původní verze tady bude vylepšena nejen grafika, ale také ovládání. V originálních hrách hlavně kamera dělala občas neplechu. To se s novým ovládáním pomocí analogových páček už stávat nebude. Spolu s tím se předělávky dočká i soundtrack a dabing.

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz a dostanete k ní i sadu samolepek. Zatím je oznámena pouze na PlayStation 4 a Xbox One. O PC verzi neřekli vývojáři ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama