Jump Force představuje záporáka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jump Force představuje záporáka

Jump Force představuje záporáka

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 10. 2018 10:01
Reklama

O Jump Force od Bandai Namco jsme v poslední době slýchali hlavně v souvislosti s odhalováním nových hratelných postav. Setká se tady opravdu velké množství hrdinů z manga příběhů, které vyšly v japonském časopise Shonen Jump. Nyní ale přichází odhalení postavy, která se ještě nikdy před tím nikde neobjevila. Seznamte se s úhlavním nepřítelem Kanem.

Na první pohled bychom řekli, že se jedná o další postavu z veleúspěšné mangy Dragon Ball a nejsme daleko od pravdy. Jeho tvůrcem je totiž Akira Torijama, který stojí za touto slavnou sérií. Pokud se proti němu budou muset spojit ti nejmocnější hrdinové Shonen Jumpu, musí mít opravdu silné schopnosti. Zatím ale není potvrzené, jestli bude jediným záporákem v celé hře.

Dle Kanea je prý potřeba obnovit náš svět a aby toho mohl dosáhnout, musí ho nejprve zničit. Zabránit mu v jeho plánech se bude pokoušet aliance několika známých postav jako je Goku z Dragon Ballu, Luffy z One Piece nebo Naruto. Je docela možné, že se na Kaneovu stranu přidají i další známé postavy z ostatních sérií. Také nám zůstává záhadou, jakou roli v celém příběhu budou hrát Kira s Ryukem z Death Notu, kteří se objevili v prvním traileru, ale nebudou hratelnými postavami.

Vydání Jump Force je plánované na únor příštího roku a vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama