Dle úniků už se pracuje na Destiny 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle úniků už se pracuje na Destiny 3

Dle úniků už se pracuje na Destiny 3

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 10. 2018 14:24 16
Reklama

Není to zase tak dávno, co pro druhé Destiny vyšlo rozšíření Forsaken, které hru zase na nějaký čas přivedlo k životu. Vývojáři z Bungie ještě před vydáním hry říkali, že ji budou podporovat ještě několik let a na další díl jen tak nedojde. Dnes se ale na Destiny redditu objevily informace, podle kterých už je vývoj třetího dílu v plném proudu. To, že na tom opravdu něco bude, podtrhává fakt, že uživatel od kterého tento post pochází už v minulost odhalil věci, které se následně ukázaly jako skutečné.

Mluví se o tom, že v novém díle bude mnohem více RPG prvků než v poslední expanzi. Dále pak bychom se měli podívat na Europu, kde by měly fungovat PvPvE zóny, tedy místa, kde budete zároveň bojovat proti ostatním hráčům a nepřátelům ovládaným umělou inteligencí.

Dále pak Destiny čeká větší zaměření na hardcore hráče. Spolu s tím by se měly objevit i nové třídy postav s odlišnými schopnostmi. Bungie se prý chce vyvarovat problémů, které je potkaly u druhého dílu, ale podobné výroky už od nich pár let slýcháme.

Hlavně ale musíme počítat s tím, že žádná z těchto informací nebyla oficiálně potvrzena ani vyvrácena. Ve finále to může všechno být naprosto jinak, a nakonec z toho může být třeba další DLC pro druhý díl. Snad na oficiální vyjádření od Bungie nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama