Gameplay Falloutu 76 fanoušky nenadchl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay Falloutu 76 fanoušky nenadchl

Gameplay Falloutu 76 fanoušky nenadchl

Ferdys

Ferdys

15. 10. 2018 12:34 19
Reklama

Na betu Falloutu 76 si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. Nicméně Bethesda pozvala novináře a tváře Youtubu, aby si hru mohli předčasně osahat. Máme tak možnost vidět nenaskriptované záběry z online hraní. Ovšem fanouškům se současná podoba hry dvakrát nepozdává.

Celá akce Bethesdy cílí na propagaci hry skrz média. Cílem studia tedy bylo, aby fanoušci byli motivováni natolik, aby si hru předobjednali, čímž dostanou přístup do bety. Ta začíná 23. října na Xboxu One a 30. října na PlayStationu a PC. Co mělo být pro fanoušky radostným pokoukáním se ovšem změnilo ve smutné zklamání. Fanoušci si například stěžují na zastaralou grafiku. Fallout 4 sám o sobě nebyl graficky ucházející počin a tím pádem měli hráči vyšší očekávání. Do vydání ještě nějaký čas zbývá a vše je předmětem změn, ovšem nečekejme nic velkého.

Bethesda je ve svých titulech nechvalně proslulá špatnými animacemi a množstvím chyb, a to se evidentně nemění ani v případě nového Falloutu. Záběry z hraní jen těžko dokazují, že je ve stádiu, ve kterém si hraní užijete úplně bez problému. V Digital Foundry si například stěžovali, jak špatně hra běží na Xbox One X.

Ale abychom jen nekritizovali, jsou tady i dobré zprávy. Herní weby si například pochvalují rozlehlost mapy a variabilní prostředí. Stejně tak nový systém perků. Co-op systém také funguje velmi dobře. Fallout 76 vychází 23. října na PC, Xbox One a Playstation 4. Předobjednat si ho můžete na e-shopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama