FH 4 má na kontě 2 miliony závodníků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FH 4 má na kontě 2 miliony závodníků

FH 4 má na kontě 2 miliony závodníků

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 10. 2018 11:23
Reklama

Série Forza Horizon je jedním z důvodů, proč někteří hráči volí konzoli od Microsoftu oproti konkurenci. Samozřejmě stejně jako všechny first party hry z poslední doby si i novou Forzu můžete zahrát i na PC. Ve světových recenzích si stejně jako v té naší vedla výborně a zájem o hru si zatím Playground Games nemohou vynachválit.

Ředitel studia Gavin Raeburn se podělil s komunitou o informaci, že po prvním týdnu od vydání Forzy Horizon 4 už její silnice brázdily více jak 2 miliony hráčů. Jeho oznámení zahrnuje i to, že se jejich novinka stala nejlépe hodnocenou exkluzivitou pro Xbox. Samozřejmě je řeč o konzolové exkluzivitě.

Spolu s tím také oznámil, že Forza Horizon je momentálně nejlépe prodávanou závodní sérií, která na současné generaci konzolí vyšla. Dále pak se můžete dostat k číslům jako je 4,6 milionu hodin, které hráči nasledovali skrz veškeré streamovací služby.

2 miliony hráčů ale neznamená 2 miliony prodaných kopií. Forza Horizon 4 je totiž už od svého vydání součástí programu Xbox Game Pass. Pokud nechcete moc potrápit svoji peněženku a na novou Forzu máte přeci jen chuť, je právě toto předplatné výbornou volbou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama