Avengers nejspíš až na příští generaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avengers nejspíš až na příští generaci

Avengers nejspíš až na příští generaci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 10. 2018 10:14 3
Reklama

Pro mnohé hráče byla letošní E3 prezentace Square Enixu zklamáním zejména proto, že se na ní neobjevil ani jeden projekt, který tvoří ve spolupráci s Marvelem. V tomhle případě je řeč konkrétně o Avengers, které má na starosti studio Crystal Dynamics. Podle posledních informací to ale vypadá, že se tento titul nakonec chystá až pro další generaci konzolí.

Nic oficiálně potvrzeno není, ale vyplývá to z nových požadavků pro přijetí zaměstnanců. Konkrétně se jedná o pozici Lead Software Engineer. Abyste se o ni mohli ucházet, tak jedním z hlavních požadavků je zkušenost s next-gen platformami a současnou generací.

Může to znamenat několik věcí. Zprvu většině hráčů nejspíš přijde na mysl, že se Avengers opravdu chystají až na následující generaci, tedy PS5 a Xbox Scarlett. Také by to ale mohlo dopadnout tak, že Avengers budou jednou z her, které vyjdou jak na současnou, tak na novou generaci. Pokud si vzpomínáte na období kolem launche PS4 a Xboxu One, takových titulů nebylo málo a našly se mezi nimi opravdu velké věci.

Opravdu už bychom chtěli slyšet nějaké oficiální informace přímo od vývojářů. To je ale nejspíš ještě daleko. Je to teprve nedávno, co Crystal Dynamics otevřeli studio, které se věnuje jen projektu Avengers, takže práce mohou být stále v rané fázi i přes to, že o něm víme už více než rok. I tak se na něj stále zatraceně těšíme. Jak jste na tom se záležitostmi od Marvelu vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama