Atomic Heart bude mít betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atomic Heart bude mít betu

Atomic Heart bude mít betu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 10. 2018 11:54
Reklama

Tato hra od studia Mundfish nám svojí atmosférou připomíná úspěšnou sérii BioShock. Celkem tomu napomáhá zasazení do alternativní verze SSSR, kde se technologický pokrok poháněný komunismem dostal opravdu daleko. V záběrech tak můžete vidět nejrůznější roboty, hologramy a další futuristické věci, které zdejším lidem mají ulehčit život. Pokud vás tento námět zaujal, můžete se do hry podívat ještě před jejím vydáním. Spolu s předobjednávkou dostanete i přístup do bety.

Na stránkách vývojářů si můžete předobjednat jednu ze tří edic hry, betu ale dostanete u kterékoliv z nich. Nejen samotné vydání hry, ale i její betatest je ještě docela daleko. Plánuje se totiž na poslední čtvrtletí příštího roku.

V Atomic Heart se vžijete do role člena KGB, který musí vyšetřit incident v jedné z továren, kde vznikají ty nejmodernější vynálezy. Z ničeho nic se totiž továrna 3826 přestala hlásit a je na vás, abyste zjistili, co se vlastně stalo. Nebudeme se ale pohybovat jen v interiérech. Hra má nabídnout hned několik biomů plných nejrůznějších mechanických potvor, které se vás z nějakého důvodu snaží zabít.

Atomic Heart je také jedna z her, která bude podporovat novou technologii RTX. Jak to bude vypadat, se můžete podívat v traileru níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama