Nové CoD bez day one patche nespustíte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové CoD bez day one patche nespustíte

Nové CoD bez day one patche nespustíte

Ferdys

Ferdys

8. 10. 2018 14:44 2
Reklama

Pokud jste si zakoupili minulý díl Call of Duty, tak si určitě pamatujete, že ke spuštění jste potřebovali day one patch. Vypadá to, že Treyarch jde podobnou cestou. Na Twitteru se objevil obrázek od uživatele Ateam_ShadoWw, na kterém se píše, že ke spuštění Call of Duty: Black Ops 4 je potřeba update.

Tato metoda byla efektivní v boji proti předčasným unikům informací ze hry. Nyní s díly jako Black Ops 4 nebo WW2 toto riziko odpadlo. Uživatelé, co mají hru k dispozici předběžně, tak mají smůlu a musí čekat, až bude day one patch k dispozici.

I když letošní díl postrádá kampaň pro jednoho hráče, tak části jako intro nebo zombie by měly být hratelné offline. Bez day one patche ovšem hru nespustíte vůbec, což znamená, že hra je pro vlastníky hry na disku a bez přístupu na internet prakticky nehratelná. Výše uvedené samozřejmě nebude problém pro vlastníky digitální verze hry.

Treyarch zatím žádné informace o day one patchi neprozradil, ale informace o velikosti nebo změnách by hráči jistě uvítali. Patch by měl být k dispozici den nebo dva před vydáním 12. října.

Co se týče ostatních novinek, tak Treyarch potvrdil, že majitelé, co si hru předobjednali, mohou již zítra začít se stahováním. Vývojáři také odhalili, že mód Blackout bude mít uzamčené FPS, a to na hodnotu 120. Framerate však Treyarch plánuje odemknout krátce po vydání.

Call of Duty: Black Ops 4 si můžete zakoupit na e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama