Guerrilla Games má nové posily v týmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guerrilla Games má nové posily v týmu

Guerrilla Games má nové posily v týmu

Ferdys

Ferdys

8. 10. 2018 12:15
Reklama

Do vývojářského studia Guerrilla Games dorazila posila v podobě dvou nových zaměstnanců. Guerrilla, která vlastní značky jako Killzone nebo Horizon Zero Dawn, nejspíš pracuje na nové hře, a tak je posila mile vítaná. Začalo se tedy spekulovat, jaká novinka vlastně bude. A noví členové tuto debatu jenom umocnili. 

Jmenovitě jde o Simona Larouche. Ten slaví návrat, jelikož už v Guerrille pracoval, ale v roce 2009 odešel do Ubisoftu, kde pracoval na Rainbow Six Siege. Larouche se vrátil před několika měsíci, a chce zde uplatnit zkušenosti s online hraním.

Druhým jménem je Chris Lee, který do týmu přešel teprve nedávno. Lee, stejně jako Larouche, také pracoval na Rainbow Six Siege, a to jako designér multiplayeru. A také, stejně jako Larouche, pracuje na nové hře od Guerrilly. Oba na svých LinkedIn účtech na svou současnou činnost tajemně odkazují, byť jen se slovy "tajná hra je prostě tajná hra".

Díky těmto informacím se začalo spekulovat, zda příští hra od Guerrilly nebude obsahovat multiplayer, který právě vyžaduje zkušenosti v oboru. Nabízí se jmenovitě taktická FPS ve stylu výše zmiňovaného Rainbow Six Siege. Myslíte, že už je Guerrilla dostatečně velké studio, aby ustálo dva týmy a více než jeden projekt?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama