Chystá se další odklad Crackdownu 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další odklad Crackdownu 3

Chystá se další odklad Crackdownu 3

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 10. 2018 13:16 2
Reklama

22. únor příštího roku bude opravdu nabitý. V jeden jediný den by měly vyjít hned čtyři velké AAA tituly. Jmenovitě se jedná o PS4 exkluzivní zombie akci Days Gone, kooperační RPG Anthem, FPS Metro Exodus a konečně třetí Crackdown, jehož vývoj se v minulých letech ukázal značně problematickým. Mnoho hráčů poukazovalo na to, že právě posledně jmenovaný by na tuto datumovou kolizi mohl doplatit nejvíce. Vědom si toho je nejspíše i Microsoft, jelikož dle posledních zpráv se zdá, že Crackdown 3 nabere další zpoždění.

Nicméně můžeme všechny fanoušky série, kteří se na nejnovější díl těší, uklidnit. Z původního 22. února by se titul měl nově posunout na 28. únor. O této skutečnosti informoval oficiální Twitter Microsoftu, nicméně velmi záhy byl daný tweet smazán. Společnost dále odstranila původní datum vydání z oficiální stránky hry, která nyní zeje prázdnotou. Svou troškou do mlýna přispěl i Amazon, který na svém webu uvedl, že Crackdown 3 vyjde právě onoho 28. února. Tak či tak, snad se od vývojářů ze studia Sumo Digital, případně od samotného Microsoftu, brzy dočkáme definitivního potvrzení, kdy se hráči budou moci pustit do této open-world akce.

Vývoj hry si prošel mnoha komplikacemi, ostatně v jednu chvíli to dokonce vypadalo na to, že titul potká stejný osud jako další Microsoft exkluzivity, Scaleboundu. Nakonec se však zdá, že po dlouhých letech čekání titul konečně vyjde, byť v jiné podobě, než nám byl poprvé prezentován na Gamescomu v roce 2015. A co vy, těšíte se na Crackdown 3 ještě vůbec? Pokud ano, můžete si předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama