Podpora Halo 5 a Halo: TMCC nekončí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora Halo 5 a Halo: TMCC nekončí

Podpora Halo 5 a Halo: TMCC nekončí

Ferdys

Ferdys

5. 10. 2018 08:12
Reklama

Halo: The Master Chief Collection a Halo 5: Guardians již mezi námi nějaký ten rok jsou. To ale neznamená, že by Microsoft polevil s pravidelnými updaty a patchi. Halo 5 nedávo dostalo takzvaný ‘‘Big Team Super Fiesta‘‘, kde se hráči objeví na mapě s náhodným výběrem zbraní.

Pak tady máme variantu Big Team, a jak již název napovídá, jde o zvětšenou verzi. Více hráčů a navrch ještě vozidla. V tomhle případě už dokáže být na mapě pořádná mela. Pokud vás zaujal a chtěli byste ho vyzkoušet, najdete ho v záložce multiplayer pod samostatným playlistem. Pravděpodobně bude k dispozici jen omezený čas, tak si pospěšte.

Co se týče Halo: Master Chief kolekce, komunitní manažér Brian Jarrard prozradil, že vývojáři ze studia 343 Industries pracují na novém playlistu. Naznačil, že by hráč mohl mít možnost nastavit si matchmaking, a to ve všech 4 dílech kolekce. Volné nastavení podle našich představ by se pak mělo týkat i herních módů. Vypadá to na zajímavou novinku a více informací bychom se měli dočkat už brzy.

Obě verze, jak Halo 5, tak Halo: The Master Chief Collection, jsou ve službě Xbox Game Pass. To má samozřejmě za následek nárůst hráčské komunity. Příští hrou z universa Halo by se mělo stát Halo: Infinite, které je ve vývoji pro Xbox a PC. Žádné přibližné datum vydání, ale nebylo prozrazeno.

Obě edice hry si můžete zakoupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama