Fallout 76 bude obsah dostávat pravidelně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 bude obsah dostávat pravidelně

Fallout 76 bude obsah dostávat pravidelně

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 10. 2018 12:36
Reklama

Nový Fallout už nám také pomalu klepe na dveře a jelikož se jedná o čistě multiplayerový zážitek, stále si nejsme jisti, jak se mu bude ve výsledku dařit. Je tady celá řada aspektů, které to mohou ovlivnit a jedním z těch nejdůležitějších je endgame a přísun nového obsahu. K tomu se vyjádřil Todd Howard z Bethesdy. Prý mají v tomto ohledu velké plány.

Nový obsah je něco, co chtějí řešit na týdenní bázi. Povětšinou se ale bude jednat o menší úpravy a přídavky. Za týden se toho přeci jen moc stihnout nedá. Oproti tomu v měsíčních aktualizacích by to mělo být o něčem jiném. Konkrétně stále nevíme, o jaký obsah půjde, ale Bethesda prý má s Falloutem 76 plány do budoucna. Howard v jednom z rozhovorů řekl, že minimálně 2 roky se budou novému Falloutu věnovat.

Teď ještě aby to dodrželi. Bude důležité opravdu dostát svého slova a updaty přinášet na týdenní a měsíční bázi. Fallout 76 se pak přiblíží k ostatním hrám jako službám v tom smyslu, že v něm najdete časově omezené eventy jako je Halloween, Vánoce a podobně. Takové události většinou pro hry tohoto typu znamenají značný nárůst počtu hráčů.

Fallout 76 vychází 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama