JC 4 představuje úhlavního nepřítele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka JC 4 představuje úhlavního nepřítele

JC 4 představuje úhlavního nepřítele

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 9. 2018 11:56
Reklama

V minulých zprávách týkajících se pokračování šílené open-world série Just Cause, jsme vás informovali hlavně o nových mechanikách a enginu, který by měl čtvrtý díl posunout na úplně novou úroveň. Tentokrát ale vývojáři měli chuť podělit se o více příběhových informací a rovnou nám představili Ricova hlavního nepřítele. Je jím Gabriela Morales, která stojí v čele zločinecké organizace Black Hand.

Příběh prý bude mnohem propracovanější než v minulých dílech. Rico s Gabrielou už něco zažil, takže boj proti její organizaci bude také z části osobní. Zároveň s tím se bude řešit i jeho minulost. Je nám ale jasné, že veškeré příběhové pozadí bude jako vždy zastíněné frenetickou akcí plnou výbuchů. To ostatně můžete vidět i v traileru, který Gabrielu představil.

Pokud se chcete podívat, jak hra bude vypadat v akci, můžete shlédnout jedno z mnoha gameplay videí, které od oznámení hry stihly vyjít. Informací máme dost, ale zatím to nevypadá, že by se oproti předchozímu dílu něco razantně změnilo. My hlavně doufáme, že technický stav při vydání hry bude lepší, než v případě třetího dílu. Jak to s ním dopadne se dozvíme 4. prosince. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama