Jagged Alliance: Rage! vyjde až v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jagged Alliance: Rage! vyjde až v prosinci

Jagged Alliance: Rage! vyjde až v prosinci

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2018 10:57
Reklama

Pokud jste fanoušky Jagged Alliance, možná jste nestačili ani zaregistrovat, že se chystá nová hra, a co víc, že měla už zítra vyjít. Díl s podtitulem Rage! ale nakonec dnes nevyjde. Vývojáři potřebují trochu více času, a svůj produkt o několik týdnů posunuli.

Původní plán zněl jasně – rychle představit, rychle navnadit, rychle prodat. První dva kroky zvládlo studio Handy Games spolu s THQ Nordic poměrně dobře, to poslední se ale neprovede. Původně měla zítra vyjít PC verze, s tím, že konzolové budou následovat až o více než měsíc později. Nakonec se nestihne ani tento termín, z našich kalendářů si můžeme vyškrtnout i 6. listopadu.

Den nicméně zůstává – stačí si jen otočit kalendář o další měsíc dozadu. Jagged Alliance: Rage! nakonec vyjde 6. prosince. Není úplně zřejmé, jestli dojde k vypuštění všech verzí najednou, předpokládáme ale, že tomu tak bude. Těsně před Vánoci tak dostanete hru se zhruba 20hodinovou kampaní, kterou lze projít sólo, nebo v kooperaci s jedním kamarádem.

Novinkou by měly být nové, dosud neviděné mechanismy v rámci tahových strategií, konkrétnější ale vývojáři prozatím nejsou. Víme jen, že hra příběhově naváže na první díl z roku 1995... jen se bude odehrávat o dvacet let později. Zda tak novinky budou souviset třeba s věkem hlavních hrdinů, můžeme jen odhadovat. Každopádně se zřejmě máme na co těšit. Pro připomenutí se můžete podívat na starší video, jak Rage! vlastně vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama