Statistiky z bety Battlefield V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Statistiky z bety Battlefield V

Statistiky z bety Battlefield V

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 9. 2018 12:45 3
Reklama

Po nedávné masivní betě Battlefield V, ze které si naše dojmy můžete přečíst v souhrnném článku, získali vývojáři spoustu cenných statistik, které jim pomůžou před posunutým datem vydání hru patřičně vybalancovat. Ne všechny údaje ale nutně souvisí s úpravou hratelnosti, a tak se autoři o některé zajímavosti podělili s fanoušky.

Vzhledem k vysokým očekáváním nového Battlefieldu není žádným překvapením, že záplava hráčů strávila na některé ze dvou map dohromady desítky milionů hodin, oživili 23 milionů svých spoluhráčů a položili přes 340 tisíc výbušnin. Překvapivé je především vcelku rovnoměrné využívání tříd, i když „Assault“ přece jen trochu převažuje na úkor podpůrné „Support“ jednotky. Nejdůležitější informaci si ale autoři nechali až nakonec – ve hře bylo postaveno přes 143 tisíc sněhuláků.

Už dříve vývojáři mluvili o mnohých změnách, které bude muset hra ještě podstoupit a zdá se, že je stále co pilovat. Množství munice je stále velké téma, ale výraznějších úprav se ještě dočká i poškození vozidel a míra viditelnosti ostatních hráčů, především z letadel.

Další zajímavosti najdete v infografice pod novinkou. Battlefield V vyjde 20. listopadu a seženete ho na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama