Brian Fargo chce koupit legendární Interplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brian Fargo chce koupit legendární Interplay

Brian Fargo chce koupit legendární Interplay

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 9. 2018 10:05 9
Reklama

Pamatujete si na Interplay Entertainment? Pokud je vám více než dvacet, určitě teď vzpomínáte na zásluhy této dluhy položené společnosti – vyvíjela nebo vydávala Baldur’s Gate, Carmageddon, Bard’s Tale, Descent, Fallout, Earthworm Jim a mnoho dalších titulů.

Jedním ze zakladatelů této firmy byl i Brian Fargo, který včera vypustil do světa The Bard’s Tale IV: Barrows Deep. Co by udělal, kdyby se ze hry stal velký hit? Dle jeho osobního Twitteru je cíl jasný. „Co třeba tohle – jestli prodáme více než dva miliony kusů za prvních 18 měsíců, pokusím se odkoupit Interplay.“

To by znamenalo získání práv k mnoha značkám, sám Fargo později v navazujícím příspěvku zmiňuje Dragon Wars, již zmíněného Earthworm Jima či FPS Kingpin. Je však otázkou, jak moc jsou taková prohlášení reálná – uživatelské skóre The Bard’s Tale IV: Barrows Deep na Steamu momentálně činí pouhých 45 %, což asi zákazníky úplně netáhne. Fanoušci si pak stěžují hlavně na to, že značka The Bards Tale je na hru jen uměle přilepená a ve skutečnosti vůbec nic neznamená.

O zatím poslední hře Farga se díky naší recenzi dozvíte více v následujících dnech, otázka je však jasná. Přáli byste si oživení starých značek Interplay? Která z nich vám nejvíce chybí? Podělte se o svůj pohled na věc v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama