Thronebreaker vychází už za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thronebreaker vychází už za měsíc

Thronebreaker vychází už za měsíc

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 9. 2018 12:43 3
Reklama

Není to tak dávno, co jsme se dozvěděli, že singleplayerová část karetního Gwentu od CD Projektu Red bude nakonec samostatným titulem jménem Thronebreaker: The Witcher Tales. Dnes se vývojáři mimo jiné podělili o datum vydání hry. Na PC Thronebreaker přijde skrz GOG už 23. října. Hráči na konzolích PlayStation 4 a Xbox One si pak budou muset počkat do 4. prosince.

Od původní myšlenky se toho ohledně příběhu moc nezměnilo. Tvůrci tady budou vyprávět dosud neviděný příběh o Meve, královně severní říše Lyrie a Rivie. Momentálně se musí vypořádávat s Nilfgaardskou invazí. Všechny bitvy budou ve hře probíhat skrz karetní partie stejně jako v Gwentu a prý si pro nás přichystali speciální karty, které byly vytvořeny exkluzivně pro tuto singleplayerovou kampaň.

Mimo to také budete muset spravovat své zdroje, budovat a rozšiřovat svoji armádu. Z větší části to ale stále bude poslouchání příběhu a karetní bitvy. Zatím nevíme, za kolik se bude Thronebreaker prodávat, ale to se jistě dozvíme ještě před samotným vydáním.

Aby toho nebylo málo, CD Projekt spolu s tím oznámil, že spolu s vydáním Thronebreakeru se také samotný Gwent konečně přesune z bety do plné verze. Spolu s tím přijde i masivní Homecoming update, který má přinést spoustu razantních změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama