PUBG na Xbox One X čeká downgrade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG na Xbox One X čeká downgrade

PUBG na Xbox One X čeká downgrade

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

17. 9. 2018 11:35 7
Reklama

Vývojáři z PUBG Corporation jsou si plně vědomi toho, jak je ve světě plném hipsterů důležité, jít proti proudu. Zatímco ostatní posílají své tituly na Xbox One X v notně přikrášlených verzích, tým okolo PUBG se vydává úplně opačnou cestou.

Dost bylo vtípků, teď zase vážněji. I Playerunknown’s Battlegrounds samozřejmě byl jedním z titulů, které se vylepšujícího patche pro momentálně nejsilnější konzoli na trhu dočkaly. Jak už to tak ale u téhle hry bývá, věci nešly úplně podle plánů. Vývojáři tak přistoupili k drastickému kroku, který citelně pomůže stabilitě frameratu – verzi pro One X dočasně downgradují. Snížení kvality pak postihne následující oblasti:

  • Stíny
  • Post Processing (Motion blur, ambientní okluze, hloubka ostrosti, lens flare)
  • Efekty (Odrazy a lom světla od ploch, světla uvnitř předmětů, dynamické exploze)
  • Počet zobrazovaných částic
  • Adaptace obrazu na tmu/světlo

Časem by se měla situace vrátit opět do normálu, resp. do stavu lepšího. Vývojáři chtějí v budoucnu dát hráčům na výběr, zdali raději obětují grafickou stránku za vyšší framerate, nebo naopak. Datum, kdy se tak stane, však zatím neznají ani samotní tvůrci – o vývoji situace nás však hodlají informovat.

Pokud jste fanoušky battle royale žánru a hru doposud nevlastníte, můžete si ji ve verzích pro PC a Xbox One koupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama