Halo Infinite dostane mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Infinite dostane mikrotransakce

Halo Infinite dostane mikrotransakce

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

17. 9. 2018 10:05 4
Reklama

Existují hry, které jsou mikrotransakcemi živeny, poněvadž jsou free-to-play. Pak tady máme AAA tituly, které mikrotransakce neobsahují, jelikož stojí plnou cenu. A poslední skupina her? Za ty zaplatíte plnou cenu a následně vám ještě okatě strkají lootboxy přímo před zrak. Tipněte si, do které z nich bude patřit Halo Infinite?

Abychom ale hře dopředu nekřivdili, zatím není jisté, za co a jakým způsobem vlastně budeme platit. To, že budou mikrotransakce přítomny, však prozradil inzerát, shánějící specialistu na online zážitky, který se bude starat mj. o to, aby nové Halo hráčům déle vydrželo. Titul bude postaven na populárním modelu služby, přičemž hráči by se ve hře měli angažovat nejen při samotném hraní, ale i mimo něj – můžeme tak očekávat nějakou doplňkovou službu či aplikaci.

Je také férové dodat, že právě mikrotransakce mohou být pádným důvodem pro přísun budoucích updatů, které stále vychází i pro několik let staré Halo 5: Guardians, jež mikrotransakce také obsahuje. Velká část z jejich prodejů pak putovala třeba do turnaje Halo World Championship 2016, kde se vítězný tým i díky této injekci mohl těšit na částku 2.5 milionu dolarů.

Kromě této pozice pak 343 Industries chtějí obsadit také „flek“ zkušeného softwarového inženýra, který se bude starat o anti-cheatovací ochranu pro počítačovou verzi hry.

A kdy vlastně nové Halo vyjde? Spekulace tvrdí, že kampaně bychom se mohli dočkat na konci příštího roku, multiplayeru pak v roce 2020. S jistotou však víme jen to, že na Halo Infinite pro Xbox One a PC se momentálně opravdu pilně pracuje. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama