ACO dorazí v Japonsku i na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ACO dorazí v Japonsku i na Nintendo Switch

ACO dorazí v Japonsku i na Nintendo Switch

Marek Selinger

Marek Selinger

17. 9. 2018 09:46 1
Reklama

Ano, nejnovější přírůstek do série Assassin’s Creed bude hratelný i na přenosné konzoli od Nintenda, jen to má dva výrazné háčky. Prvním z nich je ten, že switchová verze bude regionálně uzamčena pouze na Japonsko, tím druhým, že hráči si nebudou moci koupit klasickou cartridge, nýbrž titul bude hratelný skrz cloud.

Ubisoft tak přichází s podobným řešením, se kterým jsme se mohli setkat již v případě Resident Evilu 7. Hardware Switche nemá na to, aby utáhl tak náročné hry, a tak se vývojáři snaží přijít s jinými způsoby, jak umožnit hrát výše zmíněné hry i na této konzoli. Jednou z nich je právě streamování titulu skrz cloud. Konkrétně v případě Assassin’s Creed Odyssey vyjde tato možnost japonské majitele Switche přibližně 1600 Kč, takže cenovka je nastavena stejně, jako kdyby si hráči ze země vycházejícího slunce zakoupili klasickou verze na velké konzole.

Zakoupení cloudové verze konzole jim zajištuje dvouletý přístup k titulu, budou mít tedy spoustu času na dohrání do starověkého Řecka zasazeného titulu. Bohužel evropští vlastníci Switche mají smůlu, na Assassin’s Creed Odyssey si budou muset nechat zajít chuť, případně si ho pořídit na PC, Xbox One či PS4. U těchto verzí je nově známá i velikost hry, která čítá 45 GB. Na to, že by nadcházející díl měl mít největší mapu v sérii, tak co se týče místa, které nám zabere na discích, nejedná se o žádného „macka“. Na velkých platformách hra vychází již 5. října, předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama