Taktická Insurgency: Sandstorm odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Taktická Insurgency: Sandstorm odložena

Taktická Insurgency: Sandstorm odložena

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 9. 2018 08:00 1
Reklama

První Insurgency, plnohodnotný pokračovatel módu Insurgency: Modern Infantry Combat pro Half-Life 2, si i přes svoji nevalnou technickou stránku našla na trhu díru, díky které se jí podařilo prodat více než čtyři miliony kusů. Příznivci této hardcore taktické akce si však budou na pokračování, které mělo minimálně na počítačích původně vyjít tento měsíc, budou muset ještě nějakou tu chvíli počkat.

Vydavatel Focus Home Interactive dnes totiž oznámil, že titul Insurgency: Sandstorm bude v PC verzi odložen, a to konkrétně na začátek prosince. Vývojáři z New World Interactive by za tři další měsíce vývoje měli vyleštit ostré hrany svého produktu a tím pádem z něj udělat nezapomenutelnou hru ve svém žánru. Tým totiž v proběhlých betách získal mnoho zpětné vazby, a na jejím základě se rozhodl pro kompletní vylepšení zážitku.

Hlavními úkoly budou přechod na Unreal Engine 4.20, lepší optimalizace, zlepšení modelů postav, textur a animací, hezčí grafika, vylepšená mířidla a také rozšíření nastavení serverů. V neposlední řadě se pak tvůrci podívají samozřejmě i na nahlášené bugy, glitche a další nešvary.

Insurgency: Sandstorm vyjde 12. prosince na PC, příští rok pak na PlayStation 4 a Xbox One. Konzolovou verzi hry si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama