Možná se chystají nové závody s Crashem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možná se chystají nové závody s Crashem

Možná se chystají nové závody s Crashem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 9. 2018 09:34 2
Reklama

Remake prvních tří dílů skákačky Crash Bandicoot se Activisionu opravdu vyplatil. Nejen při vydání na PlayStationu 4, ale i na ostatních platformách zaznamenal ohromný úspěch, a proto se rozjel vývoj předělávky další slavné série. Fialový dráček Spyro k nám zanedlouho také dorazí a možná už se chystá další projekt. Tentokrát za rozvířené vody spekulací může asijská část PlayStationu, která rozeslala mezi hráče dotazníky související s jejich průzkumem. Na tom by nebylo nic divného, ale v jedné z položek, kdy padl dotaz na hry, které jste hráli, se objevil titul Crash Bandicoot Racing.

O tuto informaci se podělil na twitteru uživatel, který si říká The Wumpa Gem. Crash Bandicoot Racing se ukrýval mezi velmi populárními tituly, jako je série Uncharted, Resident Evil, God of War a další, které na čtvrtém PlayStationu zaznamenaly úspěch.

Je tady několik možností, co to může znamenat. My bychom samozřejmě měli největší radost, kdyby se z toho nakonec vyklubal remake výborných závodů Crash Team Racing, které vyšly ještě na první PlayStation. Druhou možností je vývoj zbrusu nového titulu, který bude následovat myšlenku závodů s Crashem. A také to ve výsledku nemusí znamenat nic a někdo v asijském PlayStationu jen udělal chybu. Doufejme, že na vyjádření Activisionu nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama