AC Odyssey dostane explorační mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Odyssey dostane explorační mód

AC Odyssey dostane explorační mód

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

11. 9. 2018 13:00 12
Reklama

Pod každou novinkou o novém Assassinovi čteme (ano, ačkoliv nereagujeme vždy, opravdu si všechny vaše komentáře čteme), jak jsou ty hry pořád stejné a jednoduché. Doufáme tedy, že dnešním oznámením uděláme radost všem hardcore „pařanům“ – Assassin’s Creed Odyssey totiž bude obsahovat explorační mód.

Hned při spuštění kampaně si budete moci vybrat mezi Guided a Exploration módy. Zatímco první jmenovaný je tím, na co jsme od Assassina už věky zvyklí, explorační mód bude hráče nutit do vlastního průzkumu, kdy si bude své cíle a úkoly muset najít sám, bez pomoci jinak všudypřítomných prvků UI. Není zatím známo, jestli bude mezi módy možné přepínat i během hraní, dle dostupných popisků je však „hardcorovější“ mód tím tvůrci doporučeným.

Pokud jej však Ubisoft doporučuje všem těm masám lidí, kteří se do Řecka skrze jejich hru podívají, předpokládáme, že až tak žhavé to s explorací nebude a nějaké ukazatele nás čekají i tak. Jinak bychom se mohli dočkat spousty hráčů, kteří na počátku zvolí těžší přístup, a pak budou hrou procházet dle návodů a tutoriálů. Už při normálním hraní by totiž titul měl zabrat desítky hodin, s bonusovým blouděním bychom se pravděpodobně přehoupli i přes bájnou metu sto hodin.

Assassin’s Creed Odyssey, vycházející již 5. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, si můžete předobjednat na Xzone, kde ke hře zdarma dostanete omalovánky a přívěšek.

A jak hru budete hrát vy? Stane se pro vás Odyssey ultimátní hrou s trvanlivostí několika let, nebo vás idea podrobného prozkoumávání již tak obřího světa děsí? Podělte se s námi o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama