Jak se po betě změní Battlefield V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se po betě změní Battlefield V

Jak se po betě změní Battlefield V

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 9. 2018 11:10 19
Reklama

To, že beta pro vývojáře opravdu znamená i něco jiného než prosté nahnání publicity před ostrým startem, je určitě dobře. I švédští DICE si fanouškovského feedbacku velmi cení a již během stále běžícího testu odhalují změny, které Battlefield V před vydáním čekají.

Ředitel designu, Daniel Berlin, se některými pochlubil na svém osobním Twitteru. Upravena tedy bude maximální kapacita nábojů a jejich počet při respawnu, množství munice padající z vašich nepřátel i četnost a poloha doplňovacích stanic. Vývojáři se také chtějí podívat na lékárničku a její přítomnost či nepřítomnost při spawnu.

Již brzy by měly vyjít naše kompletní dojmy z bety, pokud bychom však mohli tipovat, na co se vývojáři zaměří dále, bude to pravděpodobně léčení, které trvá věky a není tak skoro nikým využíváno – pokud umíráte, nezbývá vám obvykle nic jiného, než hledět toužebně na nebe a doufat v zázrak shůry.

Battlefield V vychází 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One, hru si můžete předobjednat na Xzone. Jaké změny byste ve hře rádi viděli? Pochlubte se vašimi nápady v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama