Vývojářský deník o zasazení Twin Mirror
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářský deník o zasazení Twin Mirror

Vývojářský deník o zasazení Twin Mirror

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 9. 2018 15:51
Reklama

Francouzské studio Dontnot Entertainment není po úspěchu Life is Strange potřeba nijak dlouze představovat. I přesto, že autoři nedávno dokončili ambiciózní akční RPG Vampyr, se vracejí k epizodické formě, kterou se tolik proslavili. Kromě pokračování zmíněného Life is Strange se už příští rok dočkáme i nové hry s názvem Twin Mirror.

Novinka bude opět rozdělena, a to konkrétně do tří epizod. První z nich se bude jmenovat Lost On Arrival a nástin jejího začátku se nám autoři rozhodli přiblížit ve vývojářském deníčku s názvem A Place for a Thriller. Video představuje především zasazení hry a hlavní postavu našeho příběhu, investigativního reportéra Samuela Higgse.

Ten se kvůli pohřbu kamaráda vrací do malého města v Západní Virginii, které před lety opustil a velice rychle zjišťuje, že před svou minulostí se nedá utéct. Někteří obyvatelé zchudlého města Sama nevítají úplně s otevřenou náručí, čemuž nepomůže ani fakt, že se po smutečním obřadu probudí v hotelu v zakrvácené košili a připlete se zamotaného případu vraždy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama