THQ Nordic kupuje Kingdoms of Amalur
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic kupuje Kingdoms of Amalur

THQ Nordic kupuje Kingdoms of Amalur

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

7. 9. 2018 12:10 4
Reklama

Pamatujete si na Kingdoms of Amalur: Reckoning? Tohle „MMORPG bez MMO složky“ se nám v roce 2012 náramně líbilo – vždyť od Jirky Pavlovského dostalo absolutní hodnocení. Jeho vývojářům z 38 Studios to ale nebylo nijak platné – po soudních sporech, hrnoucí se na ně ze všech stran, vyhlásili bankrot pouhé tři měsíce po vydání své prvotiny.

To bylo ve chvíli, kdy už pracovali na tentokrát opravdovém MMO ze stejného univerza, se značkou tedy měli velké plány. A právě potenciál dnes již šestým rokem mrtvé značky vycítil vydavatel THQ Nordic, který práva na trademark a všechny další důležité součásti odkoupil. Dále tak rozšiřuje své portfolio, do kterého se nedávno díky podepsání distribuční smlouvy s Microsoft Studios dostaly i hry jako ReCore: Definitive Edition nebo Super Lucky’s Tale.

Zdali se značku Kingdoms of Amalur podaří hned oprášit, případně kterým studiem, zatím není známo. Doufejme ale, že vše dobře dopadne a brzy se dočkáme třeba právě pokračování povedeného Reckoningu. Přáli byste si jej? Nebojte se vyjádřit v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama