Grafické srovnání konzolových verzí BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grafické srovnání konzolových verzí BF V

Grafické srovnání konzolových verzí BF V

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 9. 2018 10:10 11
Reklama

Dnes začíná otevřená beta nejnovějšího Battlefieldu, pokud tedy váháte, na které platformě si tuto druhoválečnou střílečku zahrát, jistě vám bodne grafické srovnání jednotlivých verzí, které na svém YouTube kanálu zveřejnil uživatel s přezdívkou ElAnalistaDeBits.

Ve srovnání se bohužel nenachází počítačová verze, ve které bude hra pochopitelně ve vysokých nastaveních a rozlišeních vypadat nejlépe, i tak se ale jedná o zajímavou referenci. Jak byste pravděpodobně čekali, nejhezčí konzolovou grafikou disponuje Xbox One X, kterému se pokouší dýchat na paty PlayStation 4 Pro. Statečně se drží také originální PS4, ze záběrů však nebudou příliš potěšení majitelé originálního Xbox One, na kterém Battlefield V vypadá s přehledem nejhůře.

Je však třeba upozornit, že zatím nevíme, jak na tom jednotlivé verze budou s plynulostí, a důležité je podotknout také to, že se stále jedná jen o betu hry, která v plné verzi vyjde až za dva a půl měsíce, za které se dá ještě stihnout spousta práce na optimalizaci.

Battlefield V vychází 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama