Battlefield V představuje módy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V představuje módy

Battlefield V představuje módy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 9. 2018 10:50
Reklama

O battle royale módu v novém Call of Duty jsme vám dnes již informace přinesly a Battlefield si také žádá vaši pozornost. Novinky se ale netýkají jen tohoto populárního módu. Nový trailer vám představí všechny herní režimy, které ve hře najdete.

Jako první přišla řeč na klasické multiplayerové módy jako je Conquest nebo Frontlines. Samozřejmě tam najdete i Team Deathmatch a podobné záležitosti. Celkem bude ve hře těchto módů 8. Zvláštní připomenutí si zasloužily Grand Operations, které jsou inspirované historickými bitvami oderhávající se během čtyř herních dní.

Konečně se také trochu více představil battle royale mód, který tady najdete pod názvem Firestorm. Celkem se na největší mapě v historii série Battlefield proti sobě utká 16 týmů po čtyřech hráčích. Princip je naprosto stejný, jako v ostatních battle royale záležitostech. V kombinaci s hratelností a zničitelností prostředí v Battlefieldu by to ale nemuselo být vůbec špatné.

Na závěr se dostali na řadu i War Stories, tedy singleplayerová část hry. Budou fungovat stejným stylem, jako v Battlefieldu 1. Při vydání hry dostaneme pouze čtyři části, na tu další si budeme muset nějakou chvíli počkat. To samé platí i o módu Tide of Wars. Naštěstí tentokrát veškerý obsah po vydání dostanou všichni hráči zdarma.

Battlefield V vychází 20. listopadu a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama