Teaser Hitman 2 láká do džungle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser Hitman 2 láká do džungle

Teaser Hitman 2 láká do džungle

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 9. 2018 09:31 9
Reklama

Chystaný druhý díl rebootované série Hitman dostává nový teaser trailer, který prozrazuje další prostředí, kam se Agent 47 vybaven pistolí s tlumičem vydá. Vývojáři jsou při výběru lokací do hry celkem nápadití, což potvrzuje i fakt, že tentokrát se podíváme do kolumbijské džungle.

Exotické prostředí bude pro Hitmana příjemným oživením a už při sledování ukázky je jasné, že džungle nabídne spoustu míst k úkrytu, případně k tiché likvidaci nepřátel. Ačkoli ve videu na žádnou akci nedojde, hustě prorostlá lokace už jen napohled vybízí k ukrývání ve vysokých travách a posílání omráčených těl po proudu řeky.

Vizuálně vypadá prostředí velmi přitažlivě a v mnohém naváže na grafickou kvalitu předchozích epizod. Epizodického přístupu se ale druhý díl zbaví a hra vyjde pěkně v celku. Obsah první hry stojí za zmínku především proto, že updatované verze všech jejích misí dostanete k novému dílu zcela zdarma. Po vydání hry bude následovat i placený obsah v podobě dvou DLC, které přidají další mise, zbraně a obleky.

Hitman 2 vychází 13. listopadu na PC, PS4 i Xbox One. K předobjednání ho najdete včetně sběratelské edice s kufříkem na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama