Battlefield V hlásí měsíční zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V hlásí měsíční zpoždění

Battlefield V hlásí měsíční zpoždění

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 8. 2018 15:08 11
Reklama

To, co se v posledních dnech zdálo čím dál tím pravděpodobnější, se dnes potvrdilo. Po sérii zpráv, kdy jsme se dozvídali, že ta která vlastnost Battlefieldu V bude chybět při launchi hry, se studio DICE zachovalo racionálně a dnes oznámilo odklad hry o celý měsíc. Nové datum vydání je nyní nastaveno na 20. listopadu.

Vývojáři to vysvětlují tím, že ve hře potřebují provést finální úpravy v jádru hry, aby byli schopni doručit co nejlepší herní zážitek. V minulých letech bohužel nebylo zvykem, aby tvůrci své hry odkládali, zažili jsme mnoho titulů, které nevyšly v takovém stavu, v jakém by si je fanoušci přáli. Z tohoto pohledu tak přístup švédského studia lze kvitovat, to bude mít více času na implementaci herních prvků, které měly ve hře při původním datu vydání chybět. Ať už se jednalo o chybějící úpravu vozidel či pozdější dodání některých herních módů. Na tom všem budou moci vývojáři zapracovat a v listopadu vydat hru i s těmito funkcionalitami.

Odklad však dává smysl i z jiného pohledu, toho finančního. Před nějakou dobou jsme vás informovali, že EA nejsou spokojeni s čísly předobjednávek, jejichž nízká hodnota mohla být způsobena nepovedenou marketingovou kampaní i faktem, že titul měl vyjít přesně v mezidobí mezi Call of Duty: Black Ops IIII a Red Dead Redemption 2. S měsícem navíc získávají autoři šanci oslovit nové hráče a vyhnout se těmto konkurentům. Zpoždění tak pomůže jak studiu, tak hráčům, ale co je hlavní, tak samotnému Battlefieldu V, který tedy snad už definitivně vyjde 20. listopadu.

Dnes ráno jsme vám přinesli první gameplay záběry z úplně nové mapy Rotterdam, kterou si všichni hráči budou moci otestovat v rámci otevřené bety, která započne již příští týden. Pokud by vás zaujala, Battlefield si můžete předobjednat na Xzone.cz. A samozřejmě se neostýchejte nám do diskuze vědět, co si o odkladu hry myslíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama