Fear the Wolves jde do předběžného přístupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fear the Wolves jde do předběžného přístupu

Fear the Wolves jde do předběžného přístupu

David Plecháček

David Plecháček

29. 8. 2018 14:32 1
Reklama

Jak už jsme říkal v nějakém našem vysílání, Gamescom byl bohatý na hry menších vydavatelů, jako je Bigben nebo Focus Home. To, že nedisponují takovými prostředky, ale neznamená, že by vás jejich hry neměly zajímat. Často na nich totiž pracují lidé, jejichž hry byly v minulosti populární. Jako třeba s Fear the Wolves – na něm pracují pod křídly francouzského Focusu autoři z Vostok Games, kteří se proslavili sérii S.T.A.L.K.E.R.

Ne, problém Fear the Wolves je někde úplně jinde, rozhodně ne ve vydavateli a tudíž v potenciálním menším zájmu hráčů. Problém je ten, že jejich novinka sice sází na podobnou atmosféru jako třeba Shadow of Chernobyl, ale jedná se jen a pouze o další přírůstek do žánru battle royale. Ostatně není to jen atmosféra, černobylská oblast je opět dějištěm nové hry.

Hra byla donedávna v betaverzi a teď se konečně dostává do předběžného přístupu na Steamu. Je otázkou, kolik hráčů v konkurenci přitáhne. Zatímco třeba SCUM se o to snaží důrazem na survival prvky, Fear the Wolves se soustředí na nepřátelské prostředí. Ať už jde o radiací nepřístupné zóny, zmutované vlky, kteří dali projektu jméno, nebo počasí a unikátní extrakční systém na konci každého kola.

Proč ne, i když nám přijde, že by byl nový S.T.A.L.K.E.R. lepší, alespoň se vývojáři snaží přijít s něčím drobek jiným. Bude to ale stačit? Třeba vám napoví alespoň nový trailer. Třeba na vás dýchne tou pravou post-apo atmosférou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama