Twin Mirror bude vycházet epizodicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twin Mirror bude vycházet epizodicky

Twin Mirror bude vycházet epizodicky

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 8. 2018 11:47
Reklama

Studio Dontnod Entertainment se těší značné popularitě. Po nevýrazném Remember Me si vývojáři získali srdce hráčů epizodickou adventurou Life is Strange a povedl se i letošní Vampyr. V nedávné době studio oznámilo přípravy nového projektu s názvem Twin Mirror a i ten bude vycházet postupně.

Dontnod společně s vydavatelstvím Bandai Namco oznámili, že nová hra vyjde ve třech částech, tu první ale očekávejte až v příštím roce. V rámci Twin Mirror se zhostíme role investigativního novináře Sama, který po návratu z přítelova pohřbu upadá do bezvědomí a když se probudí, vůbec si nepamatuje, co se stalo. Během hraní budeme z reality cestovat do takzvaného Paláce mysli, aby dal dohromady svou paměť a poskládal střípky událostí.

Sama bude na jeho cestě navíc doprovázet podivuhodný hlas, nazvaný „Dvojník“, zatím není tak docela jasné, zda bude hráči v jeho snažení pomáhat, nebo bude mít poněkud temnější úmysly. Hra je v plánu na PC, PS4 a Xbox One, během Gamescomu se objevil nový trailer, na který se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama