Široké možnosti úprav obleku v Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Široké možnosti úprav obleku v Anthem

Široké možnosti úprav obleku v Anthem

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 8. 2018 11:03 4
Reklama

Pokud se nic nezmění, bude 22. únor příštího roku pořádně nabitým dnem, alespoň co se herních událostí týče. Vyjít má totiž hned čtveřice titulů, kromě exkluzivní zombie akce Days Gone pro PlayStation 4 také dlouho odkládaný Crackdown 3 pro Xbox a PC, třetí díl série Metro s podtitulem Exodus, který jsme si v uplynulém týdnu vyzkoušeli na Gamescomu, a také Athem, odpověď EA na konkurenční Destiny. A právě o poslední jmenované hře se dozvídáme nové detaily.

Pokud vám z termínů „hry jako služba“ nebo „mikrotransakce“ naskakuje husí kůže, raději se připravte. I Anthem nabídne svým hráčům celou řadu možností, jak utratit reálné peníze za kosmetické předměty. Půjde nejen o různé emotikony a gesta, ale také o možnosti, jak upravit svůj Javelin, tedy speciální oblek, v němž budeme vyrážet do akce.

Šéf vývoje Jonathan Werner během Gamescomu sdělil serveru VG247, že úpravy obleků budou mít několik vrstev. Budete samozřejmě moci změnit celkový vzhled za pomoci získaného skinu, ale také si například vybrat jiné barvy, materiál a tak dále. Warner poznamenává, že díky tomu i na začátku hry, kdy jste ještě neodemkli ty opravdu zajímavé prvky, bude váš Javelin vypadat skvěle.

EA má samozřejmě v plánu tento systém i nadále podporovat a nabídku rozšiřovat. Doufejme, že široké možnosti úprav obleku si užijí i ti hráči, kteří nejsou ochotni do hry, za níž zaplatili plnou cenu, nadále investovat skrz mikrotransakce. Anthem vychází 22. února 2019 na PC, PS4 a Xbox One, hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama