Obří mapa AC Odyssey odhalena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obří mapa AC Odyssey odhalena

Obří mapa AC Odyssey odhalena

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 8. 2018 13:12 13
Reklama

Jméno PowerPyx je každému sběrateli trofejí na PlayStationu dobře známé. Populární lovec herních achievementů tvoří na stejnojmenném webu a YouTube kanále návody, které často ušetří spoustu nervů u těžko získatelných trofejí, případně dají hráčům před rozehráním hry dobrý odhad o její časové náročnosti při úplné kompletaci.

Právě tomuto známému autorovi se při přípravě na další návod podařilo na Gamescomu se souhlasem Ubisoftu získat kompletní odhalenou mapu chystaného Assassins Creed Odyssey. Jak se dalo čekat, vzhledem k většímu důrazu na námořní bitvy mapa náležitě povyrostla. Množství vodních ploch roztáhlo velikost herního světa oproti předchozímu dílu o neuvěřitelných 62 %. Konečná rozloha tedy tvoří 130 km² antického Řecka. Mapa je standartně rozdělena do regionů, kterých bude ve hře téměř 40, a lze z ní mimo jiné vyčíst, že maximální uroveň postavy bude 50, tedy o 10 vyšší než minule.

Pokud toužíte po dalších informacích o Assassins Creed Odyssey, můžete se ještě podívat na čtvrtou část vývojářského deníku, který autoři každý týden zveřejňují. Pod novinkou přiložená čtvrtá část podrobně popisuje zasazení hry.

Assassins Creed Odyssey vychází 5. října pro PC, PS4 a Xbox One a ke koupi jí seženete včetně mnoha sběratelských předmětů na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama