Poslední DLC pro Call of Duty WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední DLC pro Call of Duty WWII

Poslední DLC pro Call of Duty WWII

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 8. 2018 12:21 2
Reklama

Ještě předtím, než se pustíme do připravovaného Call of Duty Black Ops 4, je pomalu načase si zahrát poslední přídavek do předchozího dílu s podtitulem WWII. Čtvrtý DLC balíček nese název Shadow War a rozšíří hru o tři multiplayerové mapy, War Mode misi Operation Arcane a zakončí příběh zombie kampaně.

První přidanou mapou bude Airship. Ta se odehrává na utajované nepřátelské základně vysoko v Alpách, kde smrt číhá na každém neopatrném kroku. Další mapa se jmenuje Excavation a zavede nás do alžírského dolu. Poslední nese název Chancellery. Tady se podíváme do tmou zahalené Francie, což by prý mělo nahrávat tiššímu přístupu k likvidaci nepřátel, ale všichni dobře víme, jak to nakonec dopadne.

V misi Operation Arcane budeme za Spojence dobývat výzkumné zařízení ukryté v rakouských horách. Naším cílem bude získat od nepřátel nákresy nových technologií a zničit vše, co doposud vynalezli. Tím, že se budeme nacházet v centru vývoje nových prostředků k ovlivnění válečného konfliktu, se dostaneme nejen k novým zbraním, ale i pokusným sérům, která můžou výrazně ovlivnit konečný výsledek souboje.

Dobrou zprávou na závěr je, že pokud si neplánujete rozšíření koupit, ale máte kamaráda se season passem, budete si moct nové mapy zdarma vyzkoušet. To však platí pouze od 28. srpna, kdy DLC na PS4 vychází, do 28. října. Váš kamarád pouze vytvoří party, do které vás pozve, a můžete hrát. Nutno dodat, že Sony má na balíček opět časovou exkluzivitu, takže na ostatních platformách si budete muset nějaký čas počkat. Season pass i původní hru si můžete zakoupit i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama