Torchlight Frontiers v krátkém gameplayi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Torchlight Frontiers v krátkém gameplayi

Torchlight Frontiers v krátkém gameplayi

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 8. 2018 09:28
Reklama

Není to zase tak dávno, co byl oznámen nový přírůstek do série akčních RPG Torchlight. Tento díl se obejde bez číslovky, musí si vystačit s podtitulem Frontiers. Nyní se můžeme podívat na ukázku přímo ze hry a musíme uznat, že milovníci tohoto žánru se mají na co těšit.

Video netrvá ani minutu, ale to hlavní z něj dokáže vyčíst každý. Pokud jste hráli některý z předchozích dílů, tak ve Frontiers budete jako doma. Vývojáři se tentokrát zaměřují hlavně na propojení hráčů, takže čekejte větší tlak na multiplayerovou část hry. Už dvojka sice nabízela možnost hrát ve více lidech, ale tady to prý chtějí posunout ještě o úroveň výše. Zatím nevíme, jak se vývojáři staví ke crossplatform hraní. Maximálně může dojít k propojení verze pro PC a Xbox One. Sony v tomto ohledu stále se slibovaným řešením nepřišlo.

Ve hře samozřejmě najdeme zbrusu nové mechaniky, ale základy by měly být stále stejné. Torchlight byl už od prvního dílu považován za konkurenci Diabla, jen se mu zatím nikdy nepodařilo dosáhnout takového úspěchu. Krom třetího dílu na Nintendo Switch zatím nic kolem akčního RPG od Blizzardu nebylo oznámeno, takže v tomhle mají tvůrci Torchlightu navrch.

Pokud jste na Gamescomu nebo plánujete příští týden zavítat na akci PAX East, můžete si hru rovnou sami vyzkoušet. Hra by měla vyjít během příštího roku, ale pokud se chcete zapojit o něco dříve, můžete se přihlásit do bety pro PC, Xbox One nebo PlayStation 4 na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama