Ace Combat 7 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7 má datum vydání

Ace Combat 7 má datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 8. 2018 08:12
Reklama

Už jsou to 3 roky od doby, co jsme viděli vůbec první trailer na pokračování arkádové letecké série Ace Combat. V nejnovějším Gamescom traileru jsme se konečně dozvěděli finální datum vydání. Za knipl budeme moci zasednout 18. ledna příštího roku.

Toto datum ale platí jen pro hráče na konzolích. PC hráči si budou muset počkat do 1. února. Letošní podzimní sezónu tedy Ace Combat nestihne. Přitom už jsme podle původních plánů měli pár let létat. Během představení padlo pár slov o tom, že možná na konci roku 2016 by mohla hra vyjít, ale vývojáři nic na pevno neslibovali. Nikoho tak nepřekvapilo, že následně se vydání přesunulo na rok 2017. Takhle to dospělo až do fáze, kde se nacházíme nyní. Snad to dlouhé čekání bude stát za to.

Ace Combat 7 má podtitul Skies Unknown a je to první velká hra série, která vyjde po celých 12 letech od posledního plnohodnotného dílu Ace Combat 6: Fires of Liberation. Během této pauzy vyšlo několik menších odboček a online pokusů, které ale nikdy nebyly tak úspěšné, jako hry z hlavní série. Podaří se novému dílu opět navrátit značce zašlou slávu? Ku prospěchu by jí mohlo být to, že alespoň na konzolích moc leteckých her tohoto typu nenajdete.

Hru si už nyní můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama