Zachraňte Zemi v LEGO DC Super-Villains
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zachraňte Zemi v LEGO DC Super-Villains

Zachraňte Zemi v LEGO DC Super-Villains

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 8. 2018 10:11
Reklama

Zatímco se Liga spravedlnosti stará o jiné záležitosti, chystá záporák Darkseid invazi na Zemi. Kdo ho ale může zastavit, když hrdinové nejsou k dispozici? Nedá se nic dělat, tuto povinnost na sebe tentokrát musí vzít superpadouši. Na programu je tedy záchrana a následné ovládnutí světa.

Darkseidovi se postaví společenství, které si říká Injustice League. Můžete ho občas taky najít pod označením League of Doom. Patří do něj oblíbené postavy jako je Joker, Harley Quinn, Cheetah nebo Lex Luthor. Ovládnutí planety ale nezvládne Darkseid sám, takže si k sobě povolal Crime Syndicate z jiného vesmíru, což je něco jako Liga spravedlnosti, jen s tím rozdílem, že mají naprosto opačné úmysly.

Superman této skupiny si říká Ultraman. Je to maniak posedlý vlastní silou. Superwoman je pak zdejší verzí Wonder Woman. V této roli ale nevystupuje Diana Prince, ale Lois Lane. Samozřejmě se budete muset vypořádat i s dalšími členy týmu.

V tomto případě se Země nemůže spolehnout na nikoho jiného než na partu superpadouchů, kteří sice chtějí Darkseida porazit, ale následně se sami chtějí ujmout moci. Jestli se jim alespoň něco z toho podaří, se dozvíme 16. října na PC, Playstationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama